Over Ons

Ons Team

Franci van der Mijden

Franci van der Mijden
Oprichter

Franci is de ontwikkelaar van de voedingsmethode van Passend Eten en initiatiefnemer van dit project. Nadat bij haarzelf het afwijkend DNA-profiel is vastgesteld, heeft zij onderzocht welke voeding niet bij dit profiel past. Hierdoor heeft zij veel minder klachten en veel meer energie.

Vanaf 2013 heeft zij zich gespecialiseerd in het herkennen van componenten in voeding en het herkennen van klachtenpatronen die passen bij een afwijkend DNA-profiel.

Als voedingscoach geeft zij nu adviezen over Passend Eten.

Gertjan Hooijman

Gertjan Hooijman
Apotheker

Gertjan is als Apotheker de expert op het gebied van medicatie bij dit afwijkend DNA-profiel. Hij zorgt voor adviezen omtrent juiste medicatie aan de betrokken apothekers van onze cliënten.
Vanuit Alphega Apotheek Asten is hij druk met het opzetten van diverse projecten rondom farmacogenetica profielen en het optimaliseren van Passende medicatie.
Daarnaast heeft hij baanbrekend succes geboekt door erkenning te krijgen van CZ zorgverzekeraar doordat hij met zijn manier van aanpak direct de juiste medicatie voor kan schrijven. Hierdoor bespaar je patiënten veel bijwerkingen en uiteraard bespaar je hiermee kosten.

Hanneke Jeronimus

Hanneke Jeronimus
Medicus

Hanneke is opgeleid als huisarts, hogeschooldocent, mindfulness trainer en hypnotiseur. Ze is betrokken geraakt bij Passend Eten door haar eigen DNA-profiel. Door haar medische kennis en kritische blik houdt zij een strakke lijn met de wetenschap en staat menselijk welzijn bij haar voorop.
Daarnaast werkt zij nu als mindfulness trainer en hypnotiseur vanuit OKC Asten en is zij ontwikkelaar van Breintools.

Hoe het allemaal begon

Na een zoektocht van ongeveer 25 jaar heeft Franci eindelijk een antwoord op haar vraag: Wat is er toch met me aan de hand? Haar apotheker Gertjan herkende extreme bijwerkingen als een mogelijk afwijkend DNAprofiel. Na de DNA-test begonnen de puzzelstukjes eindelijk op de plaats te vallen. Samen bespraken zij wat dit voor de medicatie betekende en Franci vroeg aan Gertjan of dit ook in voeding zou kunnen zitten. We halen immers veel stoffen voor medicatie uit producten die moeder aarde ons geschonken heeft. Gertjan zei dat hij had geleerd voor medicatie en niet voor voeding, maar dat het heel aannemelijk klonk. Franci heeft zich volledig op deze theorie gestort en in de afgelopen jaren met veel gedrevenheid uitgezocht wat er over bekend was. En er blijkt al best veel bekend te zijn, alleen is het lastig te vinden en is de link met dit DNA-profiel nooit gelegd. Franci is zelf haar eigen voedingsmethode gaan gebruiken en had er al snel veel baat bij. Veel meer energie, minder pijn, beter in je vel zitten, beter slapen en weer tijd voor leuke dingen. De reumatoloog van Franci zei direct: Ik denk dat je gelijk hebt. Zij steunt onze theorie en voor vragen kunnen we bij haar terecht.

Waarom weet de wereld dit niet? Dat is de nieuwe vraag van Franci. Zij is de grondlegger van Passend Eten en de ontwikkelaar van de voedingsmethode. Maar zij wil verder.

Ondertussen heeft Gertjan zich gespecialiseerd in passende medicatie bij dit afwijkend DNA-profiel, heeft hij al meer dan 100 mensen laten testen.

Bij toeval raakte Franci aan de praat met Hanneke en al gauw genoeg ontdekten zij enkele gelijkenissen in klachten. Hanneke had ook een DNA onderzoek laten doen en ook zij heeft het afwijkende DNA-profiel. Met Hanneke in ons team hebben we een medicus in ons midden, die kritisch blijft en dingen weer net van een andere kant bekijkt. Zij weet juist heel veel over de klachten die we vaak terugzien bij dit DNA-profiel, maar die nog niet in verband zijn gebracht hiermee.

We mogen dit niet laten liggen, er zijn zoveel mensen met soortgelijke klachten. Alleen in Nederland al zo'n 340.000 patiënten met Fibromyalgie. (Bron: FES en CBS) En als je ziet dat er nu al zo veel deelnemers een leuker leven hebben, dan gaan we ervoor.

Als je niet kunt eten waar
je van houdt

Leer dan te houden van
Passend Eten