DNA-test

Voor de DNA-test werken Passend Eten en Alphega Apotheek Asten samen met OneOme, een gecertificeerd laboratorium in Minneapolis, USA.

OneOme heeft een RightMed-oplossing ontwikkeld in samenwerking met Mayo Clinic (ziekenhuis). Deze oplossing helpt artsen en apothekers over de hele wereld om patiënten meer gepersonaliseerde medicatietherapie te bieden. Deze methode gebruiken wij om ook uw voeding te personaliseren.

De DNA-test wordt afgenomen middels een wangslijmvlies test tijdens de intake bij Passend Eten. Deze stuurt Alphega Apotheek Asten dan op naar het laboratorium van OneOme. De gegevens worden anoniem (mbv een code) opgestuurd en zijn niet te herleiden naar u als client. Bij deze DNA-test wordt slechts een klein deel van uw DNA in beeld gebracht, geen "Whole Genome Sequence" of "Full Sequence".

De uitslag van deze test duurt meestal tussen 2 en 3 weken en komt binnen bij Alphega Apotheek Asten en valt onder hun privacy beleid. U geeft dan toestemming om deze gegevens te delen met Passend Eten.

De kosten voor deze test zijn € 299,-. Deze worden gefactureerd via Alphega Apotheek Asten.