Aanmelden

Wij vragen u om dit aanmeldformulier in te vullen. Hierna nemen wij telefonisch contact met u op voor een gratis screening, waarin we bekijken of de voedingsmethode van Passend Eten iets voor u zou kunnen betekenen.

Wij kunnen uw aanvraag alleen aannemen als u ons toestemming geeft om uw gegevens op te slaan in onze database. Deze worden vertrouwelijk gebruikt voor intake, advies en resultaatmetingen en om contact met u op te nemen. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.
Momenteel hebben wij helaas te soms maken met technische problemen op onze aanmeldpagina. Wij zijn druk aan het werk om deze op te lossen.
Lukt uw aanmelding niet en krijgt u een melding met een Error 400? Probeer dan eerst of u met de “backspace” knop terug kunt naar het formulier. Zet het vinkje bij “geef toestemming” een keer uit en aan en klik dan nogmaals op verzenden.
Lukt het dan nog steeds niet, stuur dan aub een mail naar: info@PassendEten.nl. Dan nemen we contact met u op. U mag natuurlijk ook even bellen naar 0493 – 76 9002